Loading...
vegandigensitiveenzymes-farmavitta_solgar
0 përshtypje

VEGAN DIGESTIV ENZYMES *50TAB SOLGAR

Tableta përtypëse që përmbajnë lipazë, amilazë, proteazë, celulozë dhe amiloglukozidazë me origjinë bimore. Lehtëson tretjen e ushqimit, e … Lexo më shumë
2 022 lekë njësi
Kodi: 033984028005
Tableta përtypëse që përmbajnë lipazë, amilazë, proteazë, celulozë dhe amiloglukozidazë me origjinë bimore. Lehtëson tretjen e ushqimit, e përshtashme për personat mbipeshë, me metabolizëm të ngadalësuar, konstipacion, dietë. Vecanërisht e formuluar për të moshuarit dhe personat me mungesë të enzimave tretëse. Përdorimi: 1 deri ne 3 tableta çdo ditë, si suplement ushqimor për të rriturit.
Markë:
Solgar

Specifikime

shishe x50tab
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu