Loading...
methylcobalamin-farmavitta_solgar
0 përshtypje

METHYLCOBALAMIN +B12 1000MG * 30 TAB SOLGAR

Shtesë dietike me vitaminë B12(si metilkobolaminë), për të rritur. Vitamina B12 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, të funks … Lexo më shumë
1 899 lekë njësi
Kodi: 033984019508
Shtesë dietike me vitaminë B12(si metilkobolaminë), për të rritur. Vitamina B12 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, të funksioneve psikologjike, metabolizmit normal të homocisteinës, metabolizmit të krijimit të energjisë dhe uljen e lodhjes. Përdorimi: 1 tabletë në ditë pas vaktit kryesor, ose sipas këshillës së mjekut.
Markë:
Solgar

Specifikime

Kuti x 30 tab
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu