Loading...
kangavites-farmavitta_solgar
0 përshtypje

Kangavites Multivitamin & Mineral Formula * 60 Tab Solgar

Përbërje multivitaminiko-minerale e pasuruar me shtesa me cilësi të lartë të frutave, perimeve, bioflavonoidve dhe lecitinës. Për fëmijë mbi … Lexo më shumë
2 243 lekë njësi
Kodi: 033984010185
Përbërje multivitaminiko-minerale e pasuruar me shtesa me cilësi të lartë të frutave, perimeve, bioflavonoidve dhe lecitinës. Për fëmijë mbi 6 vjec me një shije të mrekullueshmë frutash. Përmban mangan, kalcium dhe vitamin D, të cilët janë të domosdoshëm për rrijen normale te kockave dhe zhvillimin e fëmijëve. Vitaminat e grupit B (B1, B3, B6, B12 dhe acidi folik) luajnë rol në funksionimin normal psikologjik, hekuri ndihmon në zhvillimin normal konjitiv të fëmijëve, ndërsa jodi në rritjen normale.
Markë:
Solgar

Specifikime

shishex 60tb
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu