Loading...
folate-farmavitta_solgar
0 përshtypje

FOLATE 400 MCG * 50 TAB SOLGAR

Acidi folik fillimisht duhet të shndërrohet në formën e tij aktive përmes një serie reaksionesh biokimike të organizmit, në mënyrë që të p … Lexo më shumë
1 900 lekë njësi
Kodi: 033984019409
Acidi folik fillimisht duhet të shndërrohet në formën e tij aktive përmes një serie reaksionesh biokimike të organizmit, në mënyrë që të përdoret nga trupi. Folate 400 ?g si Metafolin® (calcium-L-metillfolate) nuk kërkon shndërrim sepse është biologjikisht identik me formën bioaktive. Me fjalë të tjera, “ është gati për trupin”. Kjo mund të jetë e dobishme për individët, trupi i të cilëve ka vështirësi në shndërrimin e acidit folik në formën e tij aktive. Forma aktive e folatit në këtë formulim kontribuon në formimin normal të gjakut, funksionimin normal psikologjik dhe funksionimin normal të sistemit imunitar.
Markë:
Solgar

Specifikime

shishe x50tab
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu