Loading...
golatux__24_tab_te_ndryshme_v0ubdn
0 përshtypje

GOLATUX * 24 TAB

Tableta balsamike me veprim antibakterial, anestezik lokal, imunostimulues, anti-inflamator, ekspektorues dhe antiseptik. Përdorimi: Rekomandohet të … Lexo më shumë
500 lekë njësi
Kodi: V0UBDN
Kategoria: Te Ndryshme;
Tableta balsamike me veprim antibakterial, anestezik lokal, imunostimulues, anti-inflamator, ekspektorues dhe antiseptik. Përdorimi: Rekomandohet të merrni 4-6 tableta në ditë. Kujdes: Konsumimi i tepërt mund të shkaktoj efekte laksative. Mos i merrni gjatë shtatëzanisë.
Markë:
Antipiol

Specifikime

Kuti x 24 tab
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu